Helsinki International Ballet Competition is looking for a Communications Manager

The Helsinki International Ballet Competition Association is looking for a Communications Manager to the ninth Helsinki International Ballet Competition, which will be organized at the Finnish National Opera and Ballet from 30 May to 6 June 2022. Please see the job description below (in Finnish). 

Viestintäpäällikkö vastaa kilpailun viestinnästä ja markkinoinnista sekä suunnittelun että toteutuksen osalta. Työtehtäviin kuuluvat mm. mediasuhteet, tiedotteiden ja uutiskirjeiden laadinta, käsiohjelman suunnittelu ja toimitus, sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviin sekä monipuoliset markkinoinnin tehtävät.

Viestintäpäällikön tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus projekteissa työskentelemisestä ja balettimaailman tuntemus katsotaan eduksi. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Helsingin kansainvälisen balettikilpailun viestintäpäällikkönä olet toteuttamassa yhtä maailman suurimmista ja arvostetuimmista kansainvälisistä balettikilpailuista. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa.

Viestintäpäällikön tehtävä on osa-aikainen 40% työajalla 1.8.2021-30.6.2022. Viikoittainen työmäärä voi vaihdella, ja työ painottuu kilpailukevääseen. Kilpailun aikana työ on kokopäiväinen.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 21.4.2021 mennessä osoitteeseen info@ibchelsinki.fi.

 

Lisätietoja voi tiedustella 14.4. klo 12.30–15.30
puh. 050 452 2409