Osta lippuja

Helsingin kansainvälinen balettikilpailu järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa 30.5.–6.6.2022. Lipunmyynti alkaa syksyllä 2021 Kansallisoopperan ja -baletin verkkokaupassa ja asiakaspalvelussa. Vuoden 2020 peruuntuneiden kilpailuesitysten liput hyvitetään asiakkaille. Katso alta tarkemmat ohjeet. 

Helsingin kansainvälinen balettikilpailu on päätetty siirtää koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Järjestyksessään yhdeksäs kilpailu oli tarkoitus järjestää Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa 1.–8. kesäkuuta 2020. Balettikilpailun uusi ajankohta pyritään vahvistamaan mahdollisimman pian. Lue lisää.

Kansallisooppera ja -baletti palauttaa ostettujen lippujen arvon saldoksi oopperabaletti.fi-verkkokaupan asiakastilille. Voit käyttää saldoa 15.9. saakka. Hyvityksen voi halutessaan pyytää maksettavaksi myös joko luottokortille tai pankkitilille. Tarkat toimintaohjeet sekä asiakaspalvelun yhteystiedot ovat Kansallisoopperan verkkosivuilla osoitteessa oopperabaletti.fi.

Huomioithan, että poikkeustilanteesta johtuen Kansallisoopperan ja -baletin asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Varmin tapa saada vastauksia on lähettää sähköpostia osoitteeseen liput@opera.fi. Vastauksessa saattaa kestää hetki, mutta Kansallisooppera käsittelee kaikki viestit ja on sinuun yhteydessä heti kun se on mahdollista. Kiitos ymmärtämisestä!