Osta lippuja

Helsingin kansainvälisen balettikilpailun liput myy Suomen kansallisooppera ja -baletti. Lippuja voi ostaa Oopperan ja Baletin asiakaspalvelusta, oopperabaletti.fi-verkkokaupasta sekä Stockmannin toimipisteistä.

Yksittäisten lippujen hinnat ovat 35–85 euroa. Alku- ja välierien esityksiin Alminsaliin myydään myös alennushintaisia lippuja, joihin oikeutettuja ovat alle 20-vuotiaat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet. Alennushintaisia lippuja on saatavilla rajoitetusti. Lisäksi myynnissä on erilaisia lippupaketteja.

Kilpailukierroksilla esitetään klassista balettia ja nykytanssia. Alkuerissä kilpailijat esittävät klassista balettia, välierissä nykytanssinumeroita. Finaalit ja kilpailun päättävä gaalanäytäntö sisältävät sekä klassista balettia että modernia tanssia. Kilpailussa on kaksi sarjaa, juniori- (15−19-vuotiaat) ja seniorisarjat (20−25-vuotiaat).

Katso Oopperan ja Baletin asiakaspalvelun aukioloajat ja lipunmyynnin tarkemmat tiedot oopperabaletti.fi-verkkosivustolta. 

Osta lippuja