Helsingin kansainvälinen balettikilpailu etsii viestintäpäällikköä

Helsingin kansainvälinen balettikilpailu -yhdistys ry etsii osa-aikaista viestintäpäällikköä yhdeksänteen Helsingin kansainväliseen balettikilpailuun, joka järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa 30.5.–6.6.2022.

Viestintäpäällikkö vastaa kilpailun viestinnästä ja markkinoinnista sekä suunnittelun että toteutuksen osalta. Työtehtäviin kuuluvat mm. mediasuhteet, tiedotteiden ja uutiskirjeiden laadinta, käsiohjelman suunnittelu ja toimitus, sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviin sekä monipuoliset markkinoinnin tehtävät.

Viestintäpäällikön tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus projekteissa työskentelemisestä ja balettimaailman tuntemus katsotaan eduksi. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Helsingin kansainvälisen balettikilpailun viestintäpäällikkönä olet toteuttamassa yhtä maailman suurimmista ja arvostetuimmista kansainvälisistä balettikilpailuista. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa.

Viestintäpäällikön tehtävä on osa-aikainen 40% työajalla 1.8.2021-30.6.2022. Viikoittainen työmäärä voi vaihdella, ja työ painottuu kilpailukevääseen. Kilpailun aikana työ on kokopäiväinen.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 21.4.2021 mennessä osoitteeseen info@ibchelsinki.fi.

 

Lisätietoja voi tiedustella 14.4. klo 12.30–15.30
puh. 050 452 2409