Intensiivikurssi 14–18-vuotiaille edistyneille tanssinopiskelijoille viikonloppuna 4.–5.6. – ilmoittautuminen on auki

13.4.2022

Helsingin kansainvälinen balettikilpailu ja Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden treenata kansainvälisten huippuopettajien johdolla balettikilpailun jännittävässä ilmapiirissä.

Kaksipäiväinen intensiivikurssi järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa 4.–5.6.2022: lauantaina 4.6. klo 13–17 ja sunnuntaina 5.6. klo 11–16.  Kurssi on suunnattu 14–18-vuotiaille edistyneille tanssinopiskelijoille, jotka ovat harjoitelleet klassista balettia vähintään viisi vuotta. Opetusta on sekä suomeksi että englanniksi.

Kurssiin sisältyvät Nina Ananiashvilin ja Julio Boccan mestarikurssit (á 90 min), Ophélie Rodighieron floor barre -tunti, voima- ja kestävyysharjoittelua Asla Jääskeläisen ja Henrik Burmanin johdolla, sekä opastusta kärkitossujen valinnasta ja käytöstä.

Osallistumismaksu on 200€ sisältäen liput balettikilpailun finaaliesityksiin, joissa kilpailun viimeiselle kierrokselle edenneet tanssijat esittävät klassisen baletin ja nykytanssin ohjelmistoa.

Ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä: www.lyyti.fi/reg/intensivecourse_2022

Kurssille ilmoittautuneille tanssijoille lähetetään vahvistuskirje, tarkempi ohjelma ja lisätietoja 18.5. mennessä.

Yhteistyössä STOPP ry:n kanssa.